Corona en werkzaamheden in2Contracts

Helaas wordt de wereld op dit moment geconfronteerd met een toenemende verspreiding van uitbraken van het Coronavirus (COVID-19) in meerdere landen en adviseren de wereldwijde gezondheidsorganisaties om voorzorgsmaatregelen te nemen om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Sinds maandag 16 maart ’20 werken we daarom zoveel als mogelijk vanuit huis om verdere verspreiding van het corona virus te stoppen.

Graag informeren wij u over hoe in2Contracts met door het RIVM afgekondigde maatregelen omgaat. In het kader van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid streven wij er uiteraard naar om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. in2Contracts werkt daarom vanuit huis aan dienstverlening voor haar klanten. Dit betekent dat afspraken in principe telefonisch/digitaal plaatsvinden of eventueel worden verplaatst.

Tegelijkertijd voelen wij ons ook verantwoordelijk om waar mogelijk bij te dragen aan uw ambities en uitdagingen; daarom blijft onze dienstverlening doorgaan!

Deze tijd biedt mogelijk ook  ruimte en gelegenheid om zaken op te pakken waar u eerder niet aan toe kwam. Nieuwe plannen voor het komende seizoen, nog openstaande zaken wellicht. Weet dat in2Contracts u desgewenst graag bij van dienst kan zijn. Zo kunnen we samen een draai geven aan de huidige situatie en de vrijvallende tijd waardevol invullen. Neem vrijblijvend contact met ons op over concrete invulling.

 

Share